suomen suurin kirppis

Miksi ostaa uutta, kun maailma on jo täynnä sekä käytännöllisiä että kauniita tavaroita? Tule myymään tai löytämään omasi!

Meiltä saat ostamillesi isoille tavaroille myös KULJETUSPALVELUN, kysy kassalta lisätietoja. 

Ostamme myös pesiä ja erilaisia jäännöseriä, ota yhteyttä: 0447097094/Kassa

Lyö rahoiksi ja Varaa oma myyntipaikkaSI!

Vuokraamme myyntipöytäpaikkoja ja teemme erilaisia provisiopohjaisia myyntisopimuksia. Valitse omasi myyntityylisi sen mukaan, miten aktiivinen haluat tai ehdit olemaan! 

oma pöytä 9,90€/viikko

+ 5% proviosio myynnistä

Saat oman ison myyntipöydän, jolle voit asetella tavaraa niin paljon kuin haluat, ja jota voit täyttää sen tyhjentyessä. Pöydän viikkovuokra on 9,90€ ja myynneistä veloitamme 5% provision.

Sopivasti omatoimista ja voit itse vaikuttaa pöydän siisteydellä ja esillepanolla tavaran myyntiin.

50/50%

ASIAKKAIDEN SUOSIKKI!

Sopimuksen kesto on 4 viikkoa. Aloitusmaksu on 15€. Jokainen uusi kuukausi maksaa 15€ jos tuo tavaraa ja 10€ jos ei tuo, mutta tavaroitasi on vielä myymättä. Tuo tavarasi meille myyntiin, me katsomme hyvät myyntipaikat ja hoidamme myymisen sekä hinnoittelun ja tuotot jaamme puoliksi 50/50 %-suhteessa. 

Vaivatonta ja reilua! 

TUOTHAN TAVARASI VÄHINTÄÄN PUOLI TUNTIA ENNEN SULKEMISAIKAA!

SUNNUNTAISIN EMME OTA TAVARAA VASTAAN!

 

KÄY LUKEMASSA VUOKRAUSEHDOT & OHJEET ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

vuokrausehdot 1

 
 9,90€/viikko myyntipaikkaan kuuluu:

• isokokoinen myyntipöytä, jonka päällä on hyllytaso

• tarvittava rekkipaikka

• tarvittava määrä henkareita

 

pientä korvausta vastaan saat meiltä käyttöösi :

• vitriinipaikka 5€/esine (vuokra-aika sopimuksen mukaan)

• tekstiilihälyttimet 0,50€/kpl

• tarrahälyttimet 0,50€/kpl

• paperitulosteet 0,10€/arkki

• tarratulosteet 0,50/arkki

 
Pöydän tyhjentäminen

Myyntipaikka pitää tyhjentää n. 30 minuuttia ennen myymälän sulkeutumista sinä päivänä kun vuokra-aikasi päättyy. Ilmoita kassalle kun tulet noutamaan loppuja tavaroitasi, älä poista hintalappuja ennen kassaa epäselvyyksien välttämiseksi.

Jos et tyhjennä pöytääsi oikeana päivänä, veloitamme tyhjennyksestä 20 euroa. Jos asiakas ei nouda myyntipaikan tavaroita 7 vrk sisällä vuokra-ajan päättymisestä, eikä ole tänä aikana yhteydessä Heinolan Kauppahalleihin, siirtyvät tavarat Heinolan Kauppahallien omaisuudeksi.

Tilitys

Myyntipöytäsi tilityksen voit noutaa seuraavana arkipäivänä, kun olet purkanut pöytäsi pois. Tarkista tilitys paikanpäällä että se on mennyt oikein. Emme pysty huomioimaan korjauspyyntöjä tilitykseen enää myöhemmin. 

4 parasta vinkkiä myyjälle!

1. tuotteet
sesongin mukaan.

Vaikka erikoisuudet ja harvinaisuudet myyvät ympäri vuoden niin kannattaa myydä esim. talvella talvivaatteet, kesällä kesävaatteet. Tuotteet käyvät parhaiten kaupaksi silloin kun niitä tarvitaan, tai esim. juuri ennen sesongin alkua, joulukoristeitakin katsellaan jo marraskuun lopulla!

2. pidä myyntipöytäsi siistinä!

Riittävä paljon tuotteita, mutta siististi ja selkeästi esille tuotuna on houkuttelevin myyntipöytä! Laita vaatteet henkareihin, ja muut tuotteet selkeästi esille, jotta kiinnostuneen ostajan ne on helppo huomata ja tutkia - ja asettaa tarvittaessa kauniisti takaisin paikoilleen. Käy tarkistamassa muutaman päivän välein tarvitseeko pöytäsi esim. siistimistä tai lisää tuotteita.

3. Hinnoittele
järkevästi.

Kirpparimyynnillä voi tehdä vallan mukavasti rahaa! On taito löytää tuotteelle sopiva hinta, se ei saisi olla liian kallis, mutta ei kannata myöskään myydä ilmaiseksi. Tutkaile erikoisempien tavaroiden myyntihintoja esim. netistä ja katso itsellesi mieluisa mutta järkevä hinta.

4. Puhtaat, ehjät ja siistit tuotteet!

Vaatteet ja tekstiilit kannattaa pestä ja silittää. Samoin esim. astiat, lelut, pienet kodin tavarat sekä työkalut pestä tai pyyhkiä puhtaiksi. Sähkölaitteet on hyvä tarkistaa etukäteen että ne toimivat moitteettomasti.

Vieritä ylös