suomen suurin kirppis

Miksi ostaa uutta, kun maailma on jo täynnä sekä käytännöllisiä että kauniita tavaroita? Tule myymään tai löytämään omasi!

Meiltä saat ostamillesi isoille tavaroille myös KULJETUSPALVELUN, kysy kassalta lisätietoja. 

Ostamme myös pesiä ja erilaisia jäännöseriä, ota yhteyttä:  0405603521 /Juhani 

Lyö rahoiksi ja Varaa oma myyntipaikkaSI!

Vuokraamme myyntipöytäpaikkoja ja teemme erilaisia provisiopohjaisia myyntisopimuksia. Valitse omasi myyntityylisi sen mukaan, miten aktiivinen haluat tai ehdit olemaan! 

30/70%

TEE ITSE!

Hinnoittele tavarasi itse! Tuo tavarasi meille myyntiin , me ohjaamme sinua minne tavarasi sijoitat.  Sopimuksen kesto on 4 viikkoa. Sinun pitää itse muistaa uusia sopimusta.  Tuotto myynnistä meille 30% ja sinulle loput. Helppoa!

Sopivasti omatoimista ja voit itse vaikuttaa  siisteydellä ja esillepanolla tavaran myyntiin. 

50/50%

ASIAKKAIDEN SUOSIKKI!

Sopimuksen kesto on 4 viikkoa. Aloitusmaksu on 15€. Jokainen uusi kuukausi maksaa 15€ jos tuo tavaraa ja 10€ jos ei tuo, mutta tavaroitasi on vielä myymättä. Tuo tavarasi meille myyntiin, me katsomme hyvät myyntipaikat ja hoidamme myymisen sekä hinnoittelun ja tuotot jaamme puoliksi 50/50 %-suhteessa. 

Vaivatonta ja reilua! 

TUOTHAN TAVARASI VÄHINTÄÄN PUOLI TUNTIA ENNEN SULKEMISAIKAA!

SUNNUNTAISIN EMME OTA TAVARAA VASTAAN!

 

KÄY LUKEMASSA VUOKRAUSEHDOT & OHJEET ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

vuokrausehdot

 
pientä korvausta vastaan saat meiltä käyttöösi :

• vitriinipaikka 5€/esine (vuokra-aika sopimuksen mukaan)

• tekstiilihälyttimet 0,50€/kpl

• tarrahälyttimet 0,50€/kpl

• paperitulosteet 0,10€/arkki

• tarratulosteet 0,50/arkki

 
Tilitys

Tilitystä voit kysyä puhelimitse. Jos tilillesi on kertynyt rahaa tilityksen voit hakea millon vain. Pidemmillä välimatkoilla myös tilille siirto mahdollista. Paikan päällä yli 500€ tilitykset maksetaan tilille, ei käteisenä.

3 parasta vinkkiä myyjälle!

1. tuotteet
sesongin mukaan.

Vaikka erikoisuudet ja harvinaisuudet myyvät ympäri vuoden niin kannattaa myydä esim. talvella talvivaatteet, kesällä kesävaatteet. Tuotteet käyvät parhaiten kaupaksi silloin kun niitä tarvitaan, tai esim. juuri ennen sesongin alkua, joulukoristeitakin katsellaan jo marraskuun lopulla!

2. Hinnoittele
järkevästi.

Kirpparimyynnillä voi tehdä vallan mukavasti rahaa! On taito löytää tuotteelle sopiva hinta, se ei saisi olla liian kallis, mutta ei kannata myöskään myydä ilmaiseksi. Tutkaile erikoisempien tavaroiden myyntihintoja esim. netistä ja katso itsellesi mieluisa mutta järkevä hinta.

3. Puhtaat, ehjät ja siistit tuotteet!

Vaatteet ja tekstiilit kannattaa pestä ja silittää. Samoin esim. astiat, lelut, pienet kodin tavarat sekä työkalut pestä tai pyyhkiä puhtaiksi. Sähkölaitteet on hyvä tarkistaa etukäteen että ne toimivat moitteettomasti.

Vieritä ylös