suomen suurin kirppis

Miksi ostaa uutta, kun maailma on jo täynnä sekä käytännöllisiä että kauniita tavaroita? Tule myymään tai löytämään omasi!

Meiltä saat ostamillesi isoille tavaroille myös KULJETUSPALVELUN, kysy kassalta lisätietoja. 

Ostamme myös pesiä ja erilaisia jäännöseriä, ota yhteyttä:  0405603521 /Juhani 

Lyö rahoiksi ja Varaa oma myyntipaikkaSI!

Vuokraamme myyntipöytäpaikkoja ja teemme erilaisia provisiopohjaisia myyntisopimuksia. Valitse omasi myyntityylisi sen mukaan, miten aktiivinen haluat tai ehdit olemaan! 

30/70%
väliaikasesti poistettu

TEE ITSE!

Hinnoittele tavarasi itse! Tuo tavarasi meille myyntiin , me ohjaamme sinua minne tavarasi sijoitat.  Sopimuksen kesto on 4 viikkoa. Sinun pitää itse muistaa uusia sopimusta.  Tuotto myynnistä meille 30% ja sinulle loput. Helppoa!

Sopivasti omatoimista ja voit itse vaikuttaa  siisteydellä ja esillepanolla tavaran myyntiin. 

50/50%

ASIAKKAIDEN SUOSIKKI!

Sopimuksen kesto on 4 viikkoa. Aloitusmaksu on 15€. Jokainen uusi kuukausi maksaa 15€ jos tuo tavaraa ja 10€ jos ei tuo, mutta tavaroitasi on vielä myymättä. Tuo tavarasi meille myyntiin, me katsomme hyvät myyntipaikat ja hoidamme myymisen sekä hinnoittelun ja tuotot jaamme puoliksi 50/50 %-suhteessa. 

Vaivatonta ja reilua! 

TUOTHAN TAVARASI VÄHINTÄÄN PUOLI TUNTIA ENNEN SULKEMISAIKAA!

SUNNUNTAISIN EMME OTA TAVARAA VASTAAN!

KIRPPIS VUOKRASOPIMUKSET

Sopimuksen kesto on 4 viikkoa. Aloitusmaksu on 15€. Jokainen uusi kuukausi maksaa 15€ jos tuo tavaraa ja 10€ jos ei tuo, mutta tavaroitasi on vielä myymättä. Asiakkaan pitää muistaa itse jatkaa sopimusta tai ilmoittaa lopettamisesta annettuun päivään mennessä. Jos asiakas ei uusi sopimusta kahden viikon sisällä ajan loppumisesta, siirtyvät hänen myyntinsä ja mahdolliset tavarat kauppahallin omaisuudeksi.   Pitkään olevat huonekalut voidaan pyytää noutamaan tai poistaa korvausta vastaan.

Päätämme itse mitä huonekaluja otamme vastaan kunnon ja tilan mukaan. Emme pidä listaa tavaroistasi monta tuot tai mitkä tuotteet ovat menneet. Lopettaessa voit jättää tavarasi kauppahallin omaisuudeksi tai itse kerätä tavaroitasi eri osastoiltamme. Me emme tiedä niiden tarkkaa sijaintia. Käy kassan kautta lopettaessa niin katsomme että viemäsi tuotteet ovat varmasti sinun.

EMME OTA TAVARAA VASTAAN PUOLI TUNTIA ENNEN SULKEMIS AIKAA, EMMEKÄ SUNNUNTAISIN!

Kaikille: Myytävien tuotteiden tulee olla puhtaita, ehjiä ja siistejä! Piraattituotteiden, aikuisviihteen, aseiden, vaarallisten aineiden, päihteiden, sekä elintarvikkeiden myynti on kielletty. Mikäli myyjä tuo edellä mainittuja kiellettyjä tuotteita myyntiin ja aiheuttaa niillä henkilö- tai esinevahinkoa, on hän korvausvelvollinen haitasta. Yritys pidättää oikeuden poistaa myyntikelvottomat tuotteet myynnistä.

Heinolan Kauppahallit Oy ei vastaa varastetuista tai kadonneista tuotteista eikä tuotteiden tuhoutumisesta tulipalon, vesivahingon, murron, ilkivallan tai muun meistä riippumattoman syyn sattuessa. Vuokraamalla hälyttimiä vähennät hävikkiä.Myydyillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Myyjä vakuuttaa, että hänellä on omistusoikeus myytävään tavaraan. Varastetun tavaran tai toisen omaisuuden myyminen on kielletty.

Kielletyt tuotteet: Ilman valmistajan lupaa monistetut tietokonepelit, cd-levyt, dvd-levyt ja muut tallenteet (”piraatit”), elintarvikkeet ,tuoteväärennökset,alkoholi- ja tupakkatuotteet, lääkkeet, uhanalaisten ja rauhoitettujen eläinten nahasta valmistetut tuotteet ja täytetyt eläimet, kaikki elävät eläimet,sellaiset tuotteet, joiden myyminen on luvanvaraista, ellei myyjä voi osoittaa luvan olemassaoloa ja sellaiset tuotteet, joiden valmistaminen, myyminen tai ostaminen on Suomen lain vastaista.

 

pientä korvausta vastaan saat meiltä käyttöösi :

 

• tekstiilihälyttimet 0,50€/kpl

• tarrahälyttimet 0,50€/kpl

• paperitulosteet 0,10€/arkki

• tarratulosteet 0,50/arkki

 
Tilitys

Tilitystä voit kysyä puhelimitse. Jos tilillesi on kertynyt rahaa tilityksen voit hakea millon vain. Pidemmillä välimatkoilla myös tilille siirto mahdollista. Paikan päällä yli 500€ tilitykset maksetaan tilille, ei käteisenä

3 parasta vinkkiä myyjälle!

1. tuotteet
sesongin mukaan.

Vaikka erikoisuudet ja harvinaisuudet myyvät ympäri vuoden niin kannattaa myydä esim. talvella talvivaatteet, kesällä kesävaatteet. Tuotteet käyvät parhaiten kaupaksi silloin kun niitä tarvitaan, tai esim. juuri ennen sesongin alkua, joulukoristeitakin katsellaan jo marraskuun lopulla!

2. Hinnoittele
järkevästi.

Kirpparimyynnillä voi tehdä vallan mukavasti rahaa! On taito löytää tuotteelle sopiva hinta, se ei saisi olla liian kallis, mutta ei kannata myöskään myydä ilmaiseksi. Tutkaile erikoisempien tavaroiden myyntihintoja esim. netistä ja katso itsellesi mieluisa mutta järkevä hinta.

3. Puhtaat, ehjät ja siistit tuotteet!

Vaatteet ja tekstiilit kannattaa pestä ja silittää. Samoin esim. astiat, lelut, pienet kodin tavarat sekä työkalut pestä tai pyyhkiä puhtaiksi. Sähkölaitteet on hyvä tarkistaa etukäteen että ne toimivat moitteettomasti.

Scroll to Top